Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-01@21:10:54 GMT

تحریم ها نقض آشکار حقوق بشر است

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۲۸۰۹۸

‍‍‍‍‍‍

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از صدا و سیما، مجید تخت روانچی در سازمان ملل متحد با یادآوری تحریم‌های یکجانبه و قهرآمیز علیه کشورمان افزود: تحریم‌های یک جانبه به معنای اقدامات قهری، مردم عادی را هدف قرار داده است و موجب رنج و محنت بی مورد آن‌ها می‌شود و همانطور که رئیس جمهور کشورمان در مجمع عمومی سازمان ملل اشاره داشت، تحریم‌ها نقض آشکار حقوق بین الملل از جمله حقوق بشر و حقوق بشردوستانه بین المللی است و می‌بایست ممنوع اعلام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این اقدامات جنایتکارانه با ارتکاب جنایات علیه بشریت برابری می‌کند. کشورهای تحریم کننده نباید برای ارتکاب چنین جنایات شنیعی، بی مجازات بمانند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند لینک کوتاه لینک کپی شد فروش فوری ایران خودرو ۲۱ بهمن ماه + جزییات و لینک ثبت نام سازمان ملل متحد نقض حقوق بشر تحریم مجید تخت‌ روانچی بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی ال جی گوشی اپل، آیفون گوشی آنر اخبار مرتبط تخت‌روانچی: دولت با توانایی داخلی تحریم را خنثی می‌کند تخت روانچی مشمول نشدن اقلام دارویی در تحریم‌ها را ردکرد+ فیلم تحریم‌ها نمی‌توانند زبان گویای ظریف را خاموش کنند حق رای ایران در سازمان ملل دوباره فعال شد تخت‌ روانچی: حق رای ایران از روز دوشنبه احیا می‌ شود ایران حق رای در سازمان ملل را پس گرفت ارسال نظر

قیمت مسکن صرافی ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۰ شرایط فروش خودرو ثبت نام ایران خودرو ثبت نام سایپا نمودار تغییرات قیمت طلا . ارز . شاخص بورس آخرین خبر ها تحریم ها نقض آشکار حقوق بشر است آخرین نتایج آرای سیمرغ مردمی جشنواره فجر دیدار تاریخی امیر قطر و حاکم امارات محبوب ترین مرورگر‌های اینترنتی از سال ۱۹۹۴ + فیلم رسیدن به پله آخر مذاکرات محدودیت‌های کرونایی دو هفته دیگر تمدید شد صفحه اول روزنامه های امروز (۱۴۰۰/۱۱/۱۹) روزهای سخت کرونایی در دو ماه آینده مواردی که باعث اختلال در خواب می‌ شود تصاویری عجیب از اشیای نورانی در آسمان مکزیک! کلسترول بالا چه علائمی دارد؟ راه های درمان درد‌های مفصلی مک بوک‌ های اپل با قابلیت جدید راهی بازار می شوند سرمازدگی؛ راه های پیشگیری و درمان شرایط بیمه دانشجویان اعلام شد آلودگی هوای تهران در دهه ۵۰ + فیلم سخت ترین دوران اروپا از زمان جنگ سرد افزایش بیش از ۲برابری پایه حقوق کارکنان آمازون کنعانی زادگان از دو بازی تیم ملی محروم شد بیمارستان مفید فقط ۵تخت خالی برای کودکان کرونایی دارد تخریب خانه ای که احمدی نژاد در آن اقامت نکرد! + عکس کل کشور را در وضعیت قرمز کرونایی درنظر بگیرید قیمت تن ماهی در مرز ۴۰ هزار تومان (جدول) چرا هاشمی نسب سمت نیمکت پرسپولیس نرفت؟ واکنش مطهری به اخراجش در دیدار سوپرجام شیری: از هواداران پرسپولیس عذرخواهی می کنم رسیدگی به وضعیت نمادهای سهام عدالت عرضه روزانه مرغ به ۷هزار و ۸۰۰تن می رسد کاهش سرعت اینترنت در دولت سیزدهم دیدار فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی با رهبر معظم انقلاب ۹۴درصد دانش‌آموزان دوز اول واکسن را تزریق کردند جدیدترین انواع اتو بخار چند؟ + جدول شنیده شدن صدای انفجار در تل‌آویو ادامه آزادسازی سواحل کشور ۱۱راه حیاتی برای نجات از پیک اومیکرون آمادگی آمریکا برای دور جدید مذاکرات با روسیه طالبان گزارش شورای امنیت را تکذیب کرد پوتین و ماکرون پشت میز معروف کرملین چگونه پیامک های مزاحم را مسدود کنیم؟ تلویزیون‌ ۵۰ اینچ قیمت مناسب چند؟ (جدول) گفت و گوی دبیرکل ناتو و اردوغان معمای هایزر؛ فرستاده کارتر در ایران چه ماموریتی داشت؟ حصول توافق نیازمند اتخاذ تصمیمات مهم از طرف های غربی است هندی ها به ممنوعیت حجاب در مدارس اعتراض کردند ساخت نخستین ربات زنده با قابلیت تولید مثل! هزینه ۱۰ میلیونی اقامت در هتل های ارزان اصفهان + جدول چه روغن‌ هایی برای کودکان خطرناک است؟ رکورد تاریخ صنعت مس ایران را شکستیم آخرین قیمت روز جاروبرقی + جدول کسانی برای کارگران تصمیم می گیرند که یک شب هم گرسنه نخوابیدند DokwxNAm2RGmAAYq(1)-svg حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سازمان ملل متحد نقض حقوق بشر تحریم مجید تخت روانچی سازمان ملل تحریم ها حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۸۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصابت موشک کره‌شمالی به اوکراین؟

به گزارش خبرآنلاین در این گزارش ۳۲ صفحه‌ای که نسخه‌ای از آن دوشنبه به دست خبرگزاری رویترز رسید، آمده است ناظران تحریم‌های سازمان ملل «به این نتیجه رسیدند بقایای به دست آمده از موشکی که ۲ ژانویه ۲۰۲۴ در خارکیف اوکراین فرود آمد، از موشک سری «هوآسونگ-۱۱» (Hwasong-۱۱) کره‌شمالی ناشی می‌شود و این نقض تحریم تسلیحاتی کره‌شمالی است.»

هیئت‌های روسیه و کره‌شمالی در سازمان ملل در نیویورک به درخواست ناظران تحریم‌ها برای اظهارنظر درباره این گزارش پاسخ ندادند.

به نقل از ایسنا کره‌شمالی که به طور رسمی به‌عنوان جمهوری دموکراتیک خلق کره شناخته می‌شود، از سال ۲۰۰۶ تحت تحریم‌های سازمان ملل به دلیل موشک‌های بالستیک و برنامه‌های هسته‌ای خود قرار گرفته و این اقدامات در طول سال‌ها تقویت شده است. روابط نظامی پیونگ‌یانگ-مسکو هم بعد از جنگ اوکراین در فوریه ۲۰۲۲ بیش از پیش تقویت شده اما طرفین جزئیات همکاری‌های خود را علنی نکرده‌اند.

این ادعاها در حالی مطرح می‌شود که سه ناظر تحریم‌ها اوایل ماه جاری برای بازرسی بقایای یافت شده به اوکراین سفر کردند و هیچ مدرکی دال بر ساخت این موشک در روسیه پیدا نکردند. آنها نمی‌توانستند به‌طور مستقل تشخیص دهند که موشک از کجا پرتاب شده و همچنین نمی‌دانستند چه طرفی آن را پرتاب کرده است.

با این حال آنها بعدا در گزارش ۲۵ آوریل به کمیته تحریم‌های کره‌شمالی در شورای امنیت مدعی شدند: «اطلاعات در مورد مسیر ارائه شده توسط مقامات اوکراینی، نشان می‌دهد که این موشک از داخل خاک فدراسیون روسیه پرتاب شده است. و اگر این موشک در کنترل نیروهای روسیه بوده باشد، اصابت در چنین نقطه‌ای احتمالا نشان‌دهنده این است که از سوی طرف‌های مرتبط با فدراسیون روسیه تهیه شده است. این می‌تواند نقض تحریم تسلیحاتی علیه کره‌شمالی باشد که سال ۲۰۰۶ معرفی شد.»

ایالات متحده و متحدانش، کره‌شمالی را به انتقال سلاح به روسیه برای استفاده علیه اوکراین متهم کرده‌اند، با این حالی مدرکی در اثبات ادعای خود ارائه نمی‌کنند. مسکو و پیونگ‌یانگ با اینکه سال گذشته متعهد شدند روابط نظامی خود را تعمیق کنند، هر دو این اتهامات را رد کرده‌اند.

در نشست شورای امنیت سازمان ملل در فوریه، ایالات متحده روسیه را به پرتاب موشک‌های بالستیک ارائه شده توسط کره‌شمالی علیه اوکراین در حداقل ۹ مورد متهم کرد. ناظران سازمان ملل همچنین گفتند که موشک‌های بالستیک سری هوآسونگ-۱۱ اولین بار در سال ۲۰۱۹ توسط پیونگ‌یانگ آزمایش شد.

روسیه ماه گذشته تمدید سالانه فعالیت ناظران تحریم‌های سازمان ملل را وتو کرد. این گروه به عنوان هیاتی متشکل از کارشناسان شناخته می‌شود که به مدت ۱۵ سال بر اجرای تحریم‌های سازمان ملل علیه کره‌شمالی به دلیل برنامه‌های موشکی و هسته‌ای این کشور نظارت داشته‌اند. ماموریت هیات کارشناسان فعلی امروز (سه‌شنبه) به پایان می‌رسد.

چند روز پس از حمله ۲ ژانویه، دفتر دادستانی منطقه خارکیف قطعاتی از موشک را در اختیار رسانه ها قرار داد و مدعی شد که این موشک با مدل‌های روسی متفاوت است و «ممکن است این موشکی باشد که کره‌شمالی تهیه کرده باشد.»

۳۱۱۳۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901253

دیگر خبرها

  • قیمت محصولات ایران‌خودرو +جدول
  • قیمت خودرو‌های بنز در بازار ایران امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • استفاده از حقوق مسلم هر عضو آژانس طبیعی است
  • قیمت تولیدات ایران‌خودرو در بازار +جدول
  • قیمت محصولات ایران خودرو امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • خبر مهم قالیباف درباره حقوق بازنشستگان
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • اصابت موشک کره‌شمالی به اوکراین؟
  • آشکار شدن چهره تزویر آمریکا در حمایت از حقوق بشر
  • اختصاص اعتبار ۱۵۰۰ میلیاردی برای ترمیم حقوق کارکنان وزارت کشور